1 pkt (390 g) | HK Kabanossi makkarapihvejä |
tai 1 pkt (250 g) | Pirkka kalapuikkoja, MSC (pakaste) |
1 - 2 rkl | juoksevaa margariinia |
5 - 6 | Pirkka ruispalaa |
1 tlk (2 1/2 dl) | Crème Bonjour cuisinea, valkosipuli & yrtit |
2 (200 g) | tomaattia viipaloituna |
1 (150 g) | keltainen paprika viipaloituna |
1 ruukku | jääsalaattia |
15 - 18 | maustekurkkuviipaletta |
Vaihe 1
Valmista
makkara- tai kalahampurilaiset. Paista makkarapihvit pannulla tai
grillaa ne. Paista kalapuikot pannulla kypsiksi pakkauksen ohjeen.
Vaihe 2
Paahda halkaistut leivät ja voitele ne Crème Bonjourilla.
Vaihe 3
Täytä
hampurilaiset makkarapihveillä (1 pihvi/annos) tai kalapuikoilla (2
puikkoa/annos), tomaateilla, paprikalla, salaatinlehdillä ja
maustekurkuilla. Lusikoi päälle vielä crème bonjour cuisinea.
Huom! Annoksesta tulee 6 makkara- tai 5 kalahampurilaista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti