perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kalapuikkogratiini

1 pkt (250 g)Pirkka kalapuikkoja, MSC (pakaste)
Gratiinikastike
2 rkl leivontamargariinia
2 rkl vehnäjauhoja
2 1/2 dl maitoa (tai vettä + 1/2 Pirkka kasvisliemikuutio)
1 ps (200 g)Pirkka herne-maissi-paprikasekoitusta
(1/2 tlsuolaa)
mustapippuria
1 dl Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Vaihe 1
Paista kalapuikot pellillä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vaihe 2
Sulata gratiinikastiketta varten kattilassa margariini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito puuhaarukalla sekoittaen. Keitä pari minuuttia.
Vaihe 3
Lisää kastikkeeseen jäinen herne-maissi-paprikasekoitus. Kiehauta ja mausta.
Vaihe 4
Levitä paistetut kalapuikot voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteessa 15 minuuttia eli kunnes ruoan pinta on saanut ruskeita pilkkuja. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti